Choď na obsah Choď na menu

Tema : Kruh

UPOZORNENIE

Prosím rešpektujte, že napísanie týchto článkov mi dalo dosť práce. Obsah je chránený autorským zákonom a jeho šírenie je zakázané.

 

Ľudia su sprostý, áno čítate správne.

Priamo medzi oči Ty to poviem.

Veľa z Vás to v živote nikam nedotiahne ! Smutné že ? Tak zdvihnite svoju prdel a začnite niečo so sebou robiť ! Reakcia vyvoláva akciu !

Učia nás, že koleso je základný pracovný, vynájdený nástroj. Vezmeme, je to asi aj pravda, ja neviem mne je to jedno :) Lenže tento kruh ma v sebe peknú pointu, kde to všetko začne v danom bode sa to skončí ,, kruh začína narodením, pokračuje stúdiom, následne prácou ,potom si ľudia vytvoria vlastné kruhy ,, budú mať deti, ktoré to čaká, to isté čo ich rodičov … potom su budú naplňať svoje túzby, potreby, predstavy a pokiaľ neskončia s pracovným životom, ak im to pán boh dovolí ,, hovorí sa v kostole “. Už len dožijú – prežijú na dôchodku, kde sa radujú, spomínajú, na svoj pracovný kariérny život kruh. Potom ako to už býva nastáva jeden dar prírody, dar ktorý všetci máme, ak žijeme na zemi, dar ktorý si nesie každý znás ,, každý kto dýcha, priíma, dar ktorým sa všetko začalo a ktorým sa všetko končí, pekné slovo, kde to nikto nechce počuť, ani v škole o tom nehovoria SMRT. Tento dar všetko a všetkich prečisti, vytvori sa nové na starom, niečo zanikne aby mohlo niečo vzniknúť, dajte si do toho čo len chcete, je len na vás ako to zoberiete. Pekne na tom je, že nikto, nič netrvá večne, veď ani bolesť nieje večná, časom poľaví alebo sa to zhorší - buď alebo – kríza pride a a aj odíde, raz ste dole inokedy hore .. je to fifty fifty, keď prší predtým muselo byť pekne a naopak. Len máloktory si to uvedomujú a tý čo to vedia sú na to pripravený. Berú to v pohode, klidek, nestresujú sa … jednoducho su pripravený, vedia o tom, su milovými krokmi napred. Smeju sa :) Peniaze sa musia recyklovať byť v obehu, ak niesu v pohybe nastáva problém „ kriza “